Yüz Gençleştirme, Güncel Estetik Uygulamaları,ve Ülkemizde Estetik Uygulamalar


Estetik Uygulama ürünleri için www.botoksdolgumesoterapi.com
 web sitemizi ziyaret ediniz.

Alın ve Kaş Estetiği,Botoks,Boyun Estetiği (Boyun Germe),Dolgu,Göz Kapağı Estetiği,H100 Gençlik Serumu,Migren İçin Botoks,PRP,Terleme Botoksu,Yanak Yağı Alımı (Bichectomy),Yüz Estetiği

Yüz Gençleştirme
Ciltte meydana gelen lekeler, kırışıklıklar, genişlemiş olan gözenekler, cilt kuruluğu veya diğer farklı problemlerin çözümü söz konusu olduğunda, estetik programlar karşımıza çıkmaktadır. Son zaman ileri teknolojilerin de uygulanmaya başlamasının doğal sonucu olarak çok daha iyi estetik programlarının yapıldığı bilinmektedir. Bu kapsamda bilhassa Botoks programlarının kusursuz bir alternatif seçenek olarak karşımıza çıktığını söylemek mümkün olmaktadır. Botoks programlarının yüz estetiğinde etkili bir biçimde kullanılabilmesi, yüzde gençleşmenin sihirli formülü olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu doğrultuda göz kapağı estetiği söz konusu olduğunda Botoks programlarının da etkili olabildiğini söyleyebiliriz.

Yüzde meydana gelen kırışıklıkların giderilmesi için yapılan estetik çalışmaları yüz estetiği kapsamında bulunmaktadır. Bu noktada yüz germe programları da yüz estetiği kapsamında bulunmaktadır. Yüzdeki genişlemiş gözenekler, çökmeler, lekeler ve cilt kuruluğu gibi problemlerin çözümünde, yüz gençleştirme yöntemlerinin kusursuz çözümler ortaya koyduğu bilinmektedir. Bu kapsamda gençlik aşısı şeklinde de isimlendirilen yeni programların yoğun olarak tercih edildikleri bilinmektedir.

Güncel Estetik Uygulamaları

Bireylerin cildinde zamandan kaynaklı olarak oluşmuş olan deformasyonların, kırışıklık ve sarkmaların giderilmesi amacıyla uygulanan kozmetik bir tedavi şekli olarak karşımıza gençlik aşısı çıkmaktadır. Gençlik aşısı, cilt yüzeyinde bir yenileme meydana getirerek, ciltte bir geri dönüşümün oluşmasını sağlamaktadır. Bundan kaynaklı söz konusu aşı ‘’Gençlik Aşısı’’ olarak isimlendirilmektedir.

Küçük yaşlarda yüzde sempatik ifade oluşturan yanak içi yağlar, ileriki yaşlarda olmasından daha kilolu görünme gibi bazı problemlera neden olmaktadır. Bu problemin giderilmesinde kusursuz bir alternatif seçenek olarak karşımıza Bichectomy programları çıkmaktadır. Yanak inceltme uygulaması vasıtası ile, yüz hatlarında bir incelme yaşanacağı için daha genç ve estetik görünümün elde edilmesi mümkün olmaktadır.

Ülkemizde son günlerde estetik programlarını uluslararası kalite standartlarının üzerinde yapabilme kabiliyetine sahip uzman hekimların yetişmesi, kusursuz estetik programlarının hayata geçirilmesini mümkün olmaktadır. Bu kapsamda Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi alanında nitelikli bir biçimde hizmet sunan Op. Dr. Çağdaş Orman, estetik programlarını en güncel yöntem ve tekniklerle uygulayabilmektedir.

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Uğur Derman İngilizce Tıp Programı’nı başarı ile tamamlayan Operatör Doktor Çağdaş Orman, birden fazla farklı estetik uygulamayı hayata geçirmektedir. Yüz Germe, Göğüs Estetiği, Yüz Estetiği, Prp saç Tedavisi, Post-bariatrik Cerrahi, Blefaroplasti gibi birçok alanda etkin çalışmalar yürütmektedir.

Ülkemizde Estetik Uygulamalar

Günümüz itibariyle estetik uygulama çalışmalarının yoğunluk kazandığı bilinmektedir. Bu durum yeni yöntem ve tekniklerin ileri teknolojilerle buluşmasından kaynaklanmaktadır. Zira böylece problemsiz bir biçimde estetik programlarının yapılması mümkün olmaktadır. Bundan kaynaklı ülkemizde son günlerde estetik merkezi sayısı da her geçen gün artış göstermiştir.

Çok daha hoş görünmek isteyenlerin ilk tercihleri arasında estetik burun, yaptırmak olmaktadır. Burunlarının biçiminden memnun olmayan veya burun yapısı sebebiyle birtakım problemler yaşayanlar estetik cerrahi alanına başvurarak, burun estetiği yaptırmaktadır. Burun estetik programlarının son günlerde çok daha ağrısız bir biçimde yapılabildiği de bilinmektedir. Yine bu kapsamda medikal estetik vasıtası ile minimal invaziv teknolojilerin kullanıyor olması, dokuların kesilmeden ve genel anestezi uygulamaması olmadan estetik programlarının yapılmasına imkan sunmaktadır.

Başlıca Botoks Uygulamaları

Estetik programları denildiğinde ilk akla gelen uygulama Botoks uygulamasıdır. Esasında Botoks programlarının estetik operasyonlarının yanı sıra; terleme ve migrene karşı da etkili bir teknik olduğu bilinmektedir. Bu kapsamda terleme botoksu olarak isimlendirilen teknik vasıtası ile, ter kokusunun sona ermesi mümkün olmaktadır. Koltukaltı, ayak tabanı ile avuçiçi bölgelerine botoks uygulanması vasıtası ile ter kokusundan kurtulmanız mümkün olmaktadır.

Botoks programlarının migren problemu yaşayanlar için de etkili çözümler üretebildiği bilinmektedir. Periyodik Aralıklarla migren botoksu yaptıran bireylerin, migren ağrısından kurtulabildikleri de bilinmektedir. Migren ağrıları çeken bireylerin daha kaliteli bir yaşam sürmelerini sağlayan migren botoksu ile bu ağrıların giderilmesi mümkün olmaktadır.

Botoks programları, yüz gençleştirme söz konusu olduğunda etkili bir teknik olarak karşımıza çıkmaktadır. Yine yüz estetiği alanında iddialı olan botoks programları, yüzde oldukça estetik bir görünümün elde edilmesini mümkün kılmaktadır.

Estetik Uygulama ürünleri için www.botoksdolgumesoterapi.com
 web sitemizi ziyaret ediniz.

Yorumlar