Mezolift Kimlere Uygulanır? Yüz Mezoterapisi Ağrılı mı?


En iyi Mezoterapi ürünleri için www.botoksdolgumesoterapi.com web sitemizi ziyaret ediniz.

 Yüz bölgesine, cilt altına kollajen ve elastin yapımını harekete geçirmek, sıkılaştırmak, çizgilenmeleri azaltmak, nem ve parlaklığı artırmak amaçlı vitaminler, mineraller, antioksidanlar, amino asitler ve bazı homeopatikleri içeren sizin ihtiyaçlarınıza özel hazırlanan karışımların uygulanması ile yapılan cilt yenileme tedavisi. Dünyada kabul görmüş aşağı yukarı 60 yıllık bir tedavi.

Mezolift Kimlere Uygulanır?

Başta yüz olmak suretiyle ciltte gevşeme, çizgilenme ve sarkma görülen bütün vücut bölgelerine, her yaş grubundan kadın erkek herkese her zaman uygulanabilir.


Özellikle ultraviyole ve solaryum olmak suretiyle yoğun yaşam temposu ile cilde yeterli özenin gösterilmemesi, parametre hava şartları, sigara, alkol, aşırı kahve kullanımı, cilt yapısına makul olmayan kozmetik kullanımı, beslenmede seçici davranmama gibi sıralanabilecek daha birçok nedenle yüzde göz kenarlarında, boyunda oluşan çizgilenmeler, gevşeme ve sarkmaya eğilim görülenlerde genellikle tek başına bazı durumlardade diğer tedavi seçenekleri ile toplu uygulanabilir.


Cildi yenileyen lazer, ultrason, radyofrekans ya da VPL ile beraber uygulanmak çok daha iyi sonuçların alınmasını sağlamakta.


Botoks-Dolgu prosedürlerinden önce ya da sonra mezolift yapılması ciltteki sarkmaların fark edilir şekilde giderilmesini sağlar.


Yüz Mezoterapisi Hakkında Merak Ettikleriniz


Yüz Mezoterapisi Kaç Seans Yapılmalı?

İlk 3 seans 1 hafta ara ile uygulanır. Sonuca göre belirli Aralıklarla programa devam edilir. Ortalama 4-6 seans sonrası 3-6 ayda bir yenidenı yapılabilir.


Yüz Mezoterapisi Ağrılı mı?

Uygulama öncesi anestezik krem ile bölge uyuşturulur. Çoklu enjeksiyon yöntemi ile uygulama yapılır. Hafif titiziyet hissedilir. Uygulanan bölgelerde hızlıca geçen, kapatıcı ile gizlenebilen ufak morluklar olabilir.Yüz Mezoterapisi Sonuçları Ne Zaman Görülür?

Mezolift sonuçları hemen 1 seanstan sonra ortaya çıkmaya başlar. Tedavi bittikten sonra cilt yenileme etkisi devam eder.

Yüz Mezoterapisi İçinde Hangi Maddeler Bulunur?

Medikal görüntüleme sistemi değerlendirmesi sonucu şahsa özel karışım kullanılır. İçerik; İdebenon, Hyaluronik asit, Bakır, DMAE (dimethylaminoethanol), Gingo globa, Hyaluronik asit, Lidocaine, Mağnezyum, Selenyum, Silica, Vitamin A, C, D, E, Vitamin B1, B2, B3, B5, B6, Çinko, Amino asitler, Nükleik asitler, Alfa lipoik asit, Glutatyon arasından hazırlanır.

Yüz Mezoterapisi Fiyatı

Medikal görüntüleme sistemi değerlendirmesi sonrası ihtiyaç duyulan karışıma göre belirlenir

En iyi Mezoterapi ürünleri için www.botoksdolgumesoterapi.com web sitemizi ziyaret ediniz.

Yorumlar