Ana içeriğe atla

DERMAHEAL HSR MEZOTERAPİ MEDİKAL ESTETİK ÜRÜNÜ

Dermaheal HSR - Hyaluronic
Dermaheal HSR (5 × 10 flakon), yaşlı susuz cildi gençleştirmek için cilt gençleştirici, kırışıklık karşıtı ve nemlendirici bir çözümdür % 1 (10 mg / g) Hyaluronik Asit içerir (mevcut diğer mezoterapi çözeltilerinin iki katı konsantrasyon). Aynı zamanda kendi ağırlığının 1000 katını dermisin yeniden hidrasyonunu ve dolgunluğunu sağlar.
Dermaheal HSR (5 x 10 flakon) Dermal kollajenin doğal olarak yeniden oluşturucuları olan rekombinant insan büyüme faktörleri de mevcuttur. Ek destekleyici bileşenler şunları içerir: Güçlü antioksidanlar olan Retinal, Askorbik Asitler ve Glutatyon ve kollajen yeniden modelleme ve pigmentasyonu azaltan ajanların doğrudan uyarıcıları .
Kutuda ne var?
5ml x 10 Flakon
Ana Aktif Bileşenler:
Hyaluronik Asit (% 1), Rh-Oligopeptid-1 (EGF), Rh-Oligopeptid-2 (IGF-1), Rh-Polipeptit-1 (bFGF), Rh-Polipeptit-2 (TRX), Bakır Tripeptit-1, Çoklu vitaminler, Amino Asitler ve Mineraller
Dermaheal HSR'nin (5 × 10 flakon) faydaları nelerdir?
  • Yeni cilt hücreleri oluşturarak ince çizgilerin ve kırışıklıkların azaltılmasında gözle görülür etkiler
  • Kollajen, elastin ve diğer ECM sentezini indükleyerek cilt elastikiyetini güçlendirir.
  • Kuru cildi nemlendirir ve optimum nem dengesini korumaya yardımcı olur.
  • Olgun ve kuru cilt tipleri için idealdir
Tedavi nasıl uygulanmalıdır?
  • İlk ay için haftada bir uygulama ile başlayın
  • İki ay boyunca ayda iki tedavi
  • Bakım için ayda bir kez
Sonuçlar tedavi edilen hastaya bağlı olarak değişecektir. Ortalama olarak, hastalar iki ila üç seansta gözle görülür bir iyileşme fark ederler. Cildin doğal yaşlanma sürecini dengelemek için bakım prosedürleri düzenli olarak yapıldığı sürece sonuçlar sürer.
Aşağıdaki durumlarda önerilmez:
  • hyaluronik aside karşı kalıcı aşırı duyarlılık bilinen
  • otoimmün bozukluklar
  • hamilelik veya emzirme
  • eşzamanlı peeling veya lazer tedavisi
  • cilt enfeksiyonları
Hoş geldiniz, klinikler, sağlık uzmanları ve toptancıların cilt dolguları, ortopedi ve diğer tüm tıbbi cihazları güvenilir bir kaynaktan rekabetçi bir fiyata satın almaları için güvenilir ve kullanışlı bir yol.
İngiltere'de İlaç ve Sağlık Düzenleme Kurumu (MHRA) tarafından düzenlenen yetkili bir toptan distribütör olan CFL Health Solutions Ltd'nin perakende markası.
Üstün lojistik uzmanlığımız sayesinde 3 Avrupa sitesine ve küresel bir erişime sahip olarak, fiyat, tedarik yetenekleri ve hizmeti ile gurur duymaktadır ve sonuç olarak bize tekrar tekrar gelen çok sadık bir müşteri tabanına ve büyüyen memnun müşterilere sahibiz .
Biz Juverderm, Restylane, Radiesse, Teosyal, Surgiderm, Sculptra ve diğer birçok ürün de dahil olmak üzere tüm önemli marka isimlerini tedarik ediyoruz. Aradığınız bir ürünü göremiyorsanız, lütfen bize telefon ile dönüş sağlayın,ürünü sizin için tedarik edeceğiz. Ayrıca kendi ürünlerimiz var ve platformumuz aracılığıyla perakende dağıtım ve / veya lansman isteyen üreticiler adına kaliteli test edilmiş ürünleri temsil edebiliriz.

Yorumlar

Yorum Gönder